VENTILCLIMA kasetni konvektorji LIGHT in LIGHT-ECM

- Kasetni ventilatorski konvektor z minimalističnim geometričnim oblikovanjem, nizko šumnostjo in resničnim Coanda efektom za popolno bivalno ugodje.

- Maska iz polimera ABS je dobavljiva v treh izvedbah, z ročno nastavljivimi loputami za ogrevanje/hlajenje, ali motorno nastavljivimi.

- Elektromotor v modelih LIGHT je enofazni asinhronski, z zaščito pred preobremenitvijo, s 6 hitrostmi, od katerih so 3 uporabljene. Izvedba LIGHT-ECM ima vgrajene

  brezkrtačne motorje z elektronsko komutacijo, tip Brushless, ki zagotavlja precizno kontrolo pretoka zraka, kolikor je potrebno za dosego željenega ugodja v prostoru.

- Vgrajena je centrifugalna črpalka s tlačno višino 650mm, nepovratnim ventilom in povezavo s plovcem, za kontrolo nivoja kondenza.

- Filter zraka iz polipropilena razreda G1/EU1 je standardno nameščen na konvektorju. Kot alternativa so dobavljivi filtri zraka z višjo stopnjo filtriranja G3/EU3 in G4/EU4,

  ter inovativni elektronski filter za popolno čiščenje zraka.

- Kot dodatni elementi so dobavljivi 2- in 3-potni ventili ter električni uporovni grelni elementi, integrirani direktno znotraj ohišja kasete.

- Dovršena konstrukcijska rešitev ohišja omogoča dostop do vseh glavnih komponent za servisiranje, brez odstranitve prednje maske.

  (odpri ali prenesi Cenik LIGHT 2022/1)

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.